VILKÅR & BETINGELSER

Velkommen til Oldagersko.dk

Ved at handle på vores hjemmeside accepterer du nedenstående vilkår og betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser dem grundigt igennem, før du handler hos os!

1. Når du bestiller varer.
Når du har bestilt dine varer hos Oldagersko.dk webshop, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på mail. Når ordren er behandlet vil du modtage en faktura på mail. Den vedlægges også de fremsendte produkter og fungerer som din kvittering.

2. Annullering af ordren.
Hvis din ordre ikke er blevet behandlet, kan du annullere den. Dette sker ved telefon på tlf.nr.: 24 64 34 90. Såfremt ordren er afsendt, og du ønsker at annullere, se venligst afsnit ‘Fortrydelses- & Returret’

3. Priser og bestilling.
Alle priser hos Oldagersko.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms. Du kan bestille hele året rundt og på alle tider af døgnet hos Oldagersko.dk i webshoppen. Du kan betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa & Mastercard.

4. Fragt & Levering.
Alle varer, der bestilles inden klokken 10:00 på hverdage, afsendes samme dag (som udgangspunkt) med GLS. Vores normale leverings tid er 1-2 hverdage. Alle pakke sendes så de kan spores med GLS. Så skulle du mod forventning ikke modtage din pakke inden for vores leveringstid, er du velkommen til at kontakte os på tlf.nr.: 24 64 34 90. Der tages forbehold for forsinkelser grundet forhindringer under fragten.

Det er muligt at afhente i butikken.

5. Fortrydelses- & Returret.
Du har som privatperson 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Oldagersko.dk Fortryder du købet, skal Oldagersko derfor informeres herom og varerne skal leveres retur, senest 14 dage efter du har givet os besked. O.B.S.: Det er ikke nok bare at sende pakken retur eller nægte modtagelse! Vi skal have besked på telefon. Returvarerne skal være i samme stand som ved modtagelse, og alle prismærker og tags skal stadig være på. Når du skal prøve, om skoene passer, skal dette gøres på et tæppe eller andet blødt underlag, så sålerne ikke bliver slidte eller får mærker, i så fald forringes salgsværdien. Hvis varen har været brugt mere, end du ville kunne i en skobutik, eller hvis der er tydelige tegn på brug af skoene, så hæfter du for værdiforringelsen. Alle returvarer skal sendes forsvarligt tilbage i den originale æske/emballage (medmindre der er tale om en reklamation). Der må ikke sættes labels/etiketter uden på skoæsken. Hvis du fortryder købet, er du selv ansvarlig for at returnere varen. Du afholder de direkte udgifter i forbindelse med tilbageleveringen af varen. Du holdes ansvarlig for varen, indtil den er ankommet tilbage til Oldagersko.

6. Reklamation.

Når du handler hos Oldagersko.dk, har du 24 måneders reklamationsret. Husk at gemme din faktura/kvittering, da du skal bruge den ved en evt. reklamation. Du skal indgive din reklamation hurtigst muligt og i rimelig tid efter, at manglen/fejlen er opdaget. Reklamationsretten omfatter fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale brug. Reklamationsretten dækker ikke ved fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug eller ringe vedligeholdelse. Vær opmærksom på, at der er ikke reklamationsret på perler, sten, glimmer, pailletter eller andre påsatte pyntegenstande, som er meget følsomme for slitage og forkert brug.

7. Betaling.

Hos Oldagersko.dk modtager vi følgende betalingskort online:
• Dankort
• Visa
• Mastercard

Oldagersko.dk trækker intet betalingsgebyr, uanset hvilket ovenstående betalingskort der benyttes. Dette er en politik, vi bruger i vores fysiske butik, derfor vil vi forsætte samme stil over for vores netkunder. 

Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra Oldagerskos lager.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Når varen sendes fra Oldagerskos lager, bliver reservationen slettet, og beløbet trækkes fra din konto. Hvis din ordre i mellemtiden bliver annulleret, sletter vi reservationen. Det er op til din kortudbyder, hvornår beløbet igen er til rådighed på din konto.

Det er trygt at handle hos Oldagersko.dk. De data, du oplyser i forbindelse med et onlinekøb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL) og garanti for en 100 % sikker handel. Hverken Oldagersko eller andre har mulighed for at læse dataene.